Välkommen till Örebro Backyard Ultra 26 maj 2022.

Torsdagen 26 maj 2022. start kl 10.00

Tävlingscentrum Kvinnerstagymnasiet, gymnastiksal, ca 10 km norr om Örebro. Öppet från ca.08.30

Mer info kommer att läggas till närmare tävlingen men här kommer den grundfakta som du säkerligen behöver:

Start varje heltimme från kl 10.00. 6,7 km per varv. Väl utmärkt bana som är en av de två banor vi har här i terrängen. Den bana som är i bäst skick efter vintern kommer vi att nyttja för tävlingen.

Stort energibord och varm mat serveras dag ett vid olika tidpunkter.

Minnespris och medalj till alla som klarat minst ett varv. Totalsegraren får även en pulsklocka och pokal samt en rad andra varupriser. Vi delar även ut priser till de tre främsta damerna och de tre främsta herrarna. Utöver detta har vi även flera utlottningspriser.

Det går att ha med egen energi, ett eget litet campingbord och stol inne i gymnastiksalen men även eget tält utanför om så önskas.

Anläggningen har 7 toaletter och varma sköna duschar finns efter loppet.

Några nattimmar blir det om du tänker löpa länge så en egen pannlampa kommer då att behövas.


Anmälan sker till mail start@114sport.se. Notera i mailet ditt namn, ort/förening/ födelseår/målsättningen i antal varv (ex4+, 7+, 12+, 24+) samt om du gärna har en plats inne eller eget tält ute. Ovanstående info behövs om det skulle ev vara några restriktioner att ta hänsyn till. Betalning startavgift 650 kr sker till bankgiro 500-4262 "if114sport"

Löpare som var anmälda 2020 (inställt pga pandemin) kan få en start nu 2022 och då är det bara att maila oss och berätta det så ser vi den inbetalningen. Vi förhåller oss till myndigheters restriktioner men vår målsättning är givetvis att genomföra loppet. Måste vi flytta loppet 26 maj 2022 så gör vi det och anmälda löpare får då startplats vid nytt tillfälle. Skulle du som anmäld löpare bli sjuk/skadad (inte komma till vår start) så ger vi rådet att redan nu teckna en startförsäkring ex Folksam för att då kunna få startavgiften åter för vi återköper inte startplatser.  

Välkommen med din anmälan!